Sitä taas alettaan lakkoja poemimmaan! Pankki rouvat halluut pikkusen joulusiivouslommaa. Ehämminä tiijä millasessa montussa lienevät, mutta luultavasti me tahtoo lissää liksaa.

Ammattipomot ovat taas manipuloeneet suu ammollaan että jopa sitton monttuun sorruttu. pittääpi saaha mojova panos lissää kun porvari näöttää rikastuvan.

Siitä vaen persettä kenttään. Eiköhän se poiji tääki lakko muutamija kalossin kuvia osalle toemihenkilöestä perseeseen. Sitte saatana kaohistellaan kun työttömijen joukko kasva. Mutta vaekijjaa se on tyhyjästä tynnyristä mittää ottaa, ei sieltä kauhaan tartu kun ilimaa.

Se muutama läskimooseshan se pani suurilla paperilakoilla laman käöntiin. Piti saaha saamattomatki. Kuinka monta paperitehasta onkaa jo vaiti ja lissää tullee. Eiköhän järkiala kasvamaan kun viimenen sulukee ovesa.

Ja mitä vittua! Lisää huuvetaan. Valtijon pittää maksaa, kun itte tunaroevat! Eikö saatana se järki sano, vae onko ammattijyrällä järkiä?  Mikä kumma se on vaikka ruoka ei maksa mittää nii lissää liksaa vaajitaan .Sievä mukava hyvinvoenti ei maistu. Perkele kun tuolla naapurilla on uuvempi kaara.

Eihän tää mulle tietenkää kuulu. Mutta sattu silimään. Meikä pärijää aina, jos ei hyvin niin huonosti. -O-