kaekkija sitä pittää! Saaketti vanahalla ijällä nukun pommiin. Äplistelin 6 aekaan että jos häntä nosta karvpään ylös. Aattelin kuitenkin vielä koettaa tunnin verran loekoella. Elä se mittää! Pamahti kolome.

No, haetanneeko? Män vaan nyt lukujärijestys sekasi. Ei oekeen tiijä suorittasikko hommat noppeutetussa aekataolussa, vaen siirtäsikkö ko.jutun esitettäväksi myöhemmin. Niin ku YLEllä ikkää!

Pittää kahtuva jos pari tuntisen sohvaloekoelun jättäs veke ja hyppäesi suoraan päevänokosiin. Se on tuo ajankäöttö niin saatanan tarkkaa meikällä. Se kun näöttää vähenevän vaekka oesi kuinkaki tarkkana.

Tottakae olisi kovinki onnellista ja suotavvaa jos saes ottaa päeväsä rennosti iliman suurempija poekkejamija totutusta. Se ottaa niin tuonne yläkertaan tuo jos asijat ei mene kuin ne on alakujaan suunniteltu.

Vaen eiköpä tuo siitä vähitellen järijesty pienellä korijausliikkeellä. Ei ei, en minä mittää korijaamoliikettä aijo perustaa. Aaattelin vaen ottaa eri asennon päekkäreillä. Asento on tärkijä, huomasi jo Aatami! -O-