se alakaa olla tämähi vuosi. Vaen eipä se mittää kun aevan koskematon on pakasta vejettävissä. Pariko sinne hurijimpijen ennustusten mukkaan jää? Mahtaahan siellä Pietarilla olla parinvuojen päästä sitte pitkät jonot kun yrittää sijotta sissäänpyrkivät taevaan kuorossa veisaelemmaan.

Sitä minnoon ihimetelly että jos maalimanloppu kae se aekanaan tullee, niin joukkotyöttömyys valtaa enkeliparvet. Siinä on vitsi vähissä ja kasku kaokana kun sujelusenkeleiltä loppuu suojeltavat.

Uuvelleen koulutuskaa ei aota kun koko jengi on sammaa taevaallista sotajoukkova. Muuten miksi se pitänee Jumalallaki olla sotajoukoat. Eikö neo aeka vahavasti niskanpäällä jo luonnostaan? Kuitenki pittää uhota.

Minusta jonkulaenen Suojeluskunta riittäsi. Oes jotahi kaeken varalta jos Piru alakaa pullistelemaan. Vaen mitä minnoon kuullu Piru käö vallotus sottaa maanpäällä. Tuskin sillä etes lienee ilimavoemija.

Ilimatorijuntaa tietty on, vaen rupikaako kukkaa syntinen saatana syntikuormaasa lissäeleen, että alakasi enkeliä sihtaamaan.

Siihen kae se on luotettava , että kun maapallo räjähtää niin sehän Pirulla loppuu hommat justiisa. Paskaksi levijää koko maanalanen meininki? Eijoo Pirulla assuinsijjaa ja se kuulusua kuumapaekkaki on kanttuvei.

Kah, eihän tulevaesuus oo laenkaa huono. Tosin viejä hiukan hämärä! -O-