Mutta vetasen takaisin, joku voisi saaha väärijä mielikuvia. Pittää siis sanua Terve kaikille! Eikae se terskakaa mikkää rietas oo. Mun naapuripitäjässä oli semmonen kun Terskanperä. Tosin en ymmärrä sitä perrää. Eikö se Terska oo niitä etukeolan paekkoja.

No mitäpä näestä nimistä. Sehän ei tunnetusti miestä pahenna tuskin siis elintäkkään. Vae mikä se oli?

Vaohikkaasti tämä homma kulukee. Kohta ollaan joulussa ja taas muliahtaa päevä pitennyksen puolelle. Mennään valua kohti. Vaen kyllä nytten onki pimijää. Maa on täösin mustana. Vettä sattaa. Pihavalot yrittää valova tunkija pinneyven seinää kauemmas. Meleko epätoevonen yritys. Asfaltti imasee valon meleko olemattomiin.

No, pimijässähän tässä elämässä harhaellaan muutenki. Käsikopelolla koetetaan pyrkijä etapilta toiselle. Tummat pilivet toesinaa lyö aevan sekasi, että ei tajua suuntaa ei määrää. Moni saattaa ottaa suunnan tuhuaan kohti.

Lehtiistä lukkiin niitä onkin tänäpäivänä runsaasti. Kuolema saattaa kohata jopa keskellä päevää arvaamatta. Rosvot ja heittijöt mellastaa. Heikkoja ryöstellään ja tapetaan. Polliisi on melko toivoton ka jos tekijä kiinni saahaan, ei se pallauta uhrin henkijä. Surmaajalle annetaan muutama vuosi ehollista ja seon siinä. Eihän sitä passaa kovin rankasta. Siitähän tullee niitä traumoja.

Synkäksi meni porinat parempi lopettaa tällä erää, ennen ku pollauttaa märyt- -O-