Joo, sitä kun eletään näetä hektisijä aekoja niin seon varminta alakaa varustaotua kevvään tulloon jo näen syksyllä. Sillä oesihan se vallan kamalaa jos kevä yllättäsi, eikäehtisi varustaotuva kessään.

Seon etulyönti puoli voettuva ja se toenen puoli seoraa sitä toesta niinku perseposkettii kulukee yhtämatkaa.Puhuvat niistä hajanaesista immeisistä. Siitäkö se haijjaannus alakkaa kun toenen kannikka lähtee ittään toenen länteen.

Helekutti! Nythän minä puhun jo joulusta.Siis kinkuista.  Siis 2010. Tämä -09 on valamisteltu jo kesällä seon vaen totteottamista vaella.

Hyvä ennakkovalamistelu on puoliruokaa ja sitä ihiminen huokaa helepotuksesta jos on hommat hanskassa ja hanskat hukassa. Eipä paena mieltä jos työjarrut ei ikkää löytysi.

Onhan se varsin onnellista, en sitä kiellä, että immeiset valamistuu juhuliin, vaekkei oesi aehettakkaa. Mitä perkiisin aehetta on juhulija esimerkiksi ISSÄÄ? Heleketin hampuusi kalijaakittaava luuseri. Piereksii ja röhönöttää sohovalla perse olenverran aoki. Hajustus on taattu ja siihen lisäksi muutama kalijapullo. On saakeli siinä juhulakalu.

Katelkaa toki joku parempi kohe. Vaekka lumiukko. Se sullaa kyyneliin kun sitä hallaa. Äijänkörilästä ny ei hallaa valakoihonen naenen värillisistä puhumatta.

On se niin väärin kun kapasiteettijä laetetaan turhuuteen. Aenuva mieluinen lahaja on kossupullo ja siitähän seoraa välitön humalahakusuus. Seoraokset saamme lukija seoraavan päevän lehestä. -O-