viikonloppua. Vaen eipähän tuossa hättää kun uusi on aevan koskemattomana tuolla jonossa. Ja niitä riittää. Joku hurijahan uskoo jopa että neon tarkasti ohojelmoetu jo etukätteen. Kaekki on kirijattu käsikirijaan. Taejetaan vaen me näöttelijät monestikki imrovisoija?

Vaen sama kae tuo sille. Olipa ohojelmaa tae ei. Meikäläesen rooli aenaki on melekoki heleppo. Eipä tarvihe riehuva etukeolalla kissanristijäesissä, eikä juosta jonnii olemattoman perässä.

Muutaman kerran viikossa käöpi tuolla kylillä kaopassa, evästä hakemassa ja joskus jäläkikasvun porinoella. Siinä on jo roolisuoritusta henkästymisseen asti.

Niin ja onhan mulla nykysi varsin tärkijä toemi. Seorata miten ja minkävärisenä sitä partakarvaa työntäötyy tuolta jostae olemattomuuvesta. Saa ihimetellä, että mistä sitä tuota partaa tullee. Ei tarvi kylyvää ei lannottaa. Pittää vaen kaekki tekniikan keksimät vempaemet mahollisimman kaokana leokaperistä niin kasvaa se. Putiluihan se aeko urakoija pyöröpaalaemella. Joko lie konneet hankittu. Satonkorijuu koettaa.Oletko valamis? -O-