Onko kymppitonni paljon: Minusta on. Ihan tässä mieli mettä keittää kun joka päivä niin ahkerasti käytte täällä vieraana. Kiitos siitä. Toivottavasti sisältö on sen verran mielenkiintoista, että haluttaa tulla toisenkin kerran.

Uusi viikkokin se on alkamassa ja talvisissa merkeissä. Luntakin on pari senttii. Sen verran että huomaa, että luonto vielä osaa lunta valmistaa. Pakkasta on muutama aste ja valtakunnassa kaikki hyvin.

Kirjotusrintamalla haluja riittää. Seuraava kirja on maaseuturomaani. Työnimenä on "Puteli" Kylän merkkitalo jossa tehdään työtä, naidaan ja tapellaan ja otetaanpa joskus viinaakin.150sivua on jo kasassa. Ilmestymisen tähtään tuonne tammikuulle.Siinä rinnan olen kirjottanyt varsinaista salapoliisiromaania. Jossa Minä itse muka olen etsivä. Esinnyn Herkko Kyttänä. Sitäkin on 150 sivua kasassa.

En ole ennen minä muotoon kirjoittanut. Saahan nähdä millainen opuksesta tulee. Nyrkit ainakin on kovat ja kauniit naiset ovat tosi tiukilla. Vahva ja komea Kyttä kun saapuu maisemiin, niin rosvot vapisee ja mienet ketkut katselee piilopaikkoja. Sen kirjan ilmestyminen  menee tuonne toukokuulle.  Onpa tässä aikaa hio sitä.

Kolmas työnalla oleva on ihmissuhderomaani." Sielurikko" pn työnimi. Reilu sata sivua on tehtynä. Sitten on pari noita vanhoja tarinoita. Saa nähdä saako ne koskaan kansia päälleen.  Että on tässä monenmoista duunia tään blogin lisäksi. Noita runontapasiahan niitä on pakko välillä sorvat. Sävelenkin niistä moni saa. Lähetin säveltäjälle satakunta runoa. Oli kovasti innostunut.

Tästä nyt tuli tämmöinen selonteko, mutta sehän on nykyisinsä muotia. -O-