tuo vouhotus hilijentyvä noehen vaalirahojen ympärillä. Onnii se ollunna pätäkkätä. Toesiaan ovat hutkineet korville aena millon on jotahi verestä kuulleet tae keksineet.

Mikä on lopputulema koko hässäkästä? Se että ite kuki pittää politiikkaa likasena pelinä. Ja muutaman satasen takija. HÖH.!

 

Voepahan tuo sitä ollakki, mutta eiköhän nuo enimmäkseen liene tolokun kansalaesija. Koettavat rehellisesti ajaa sitä politiikkaa minkä oekijaksi kahtovat.

Kukapa senkää loppupelleissä tiennee, kuka se on oekijassa . Asijat kun voevat olla kahenlaesija. Oekeita ja väärijä. Siinä vaen on se onkelma kuka eeltä päen tietää mikä on oekeja.

Tietysti niitä jäläkiviisaeta sitte löytyy. Ja monenlaesta Velttuva ja Soenija joella on vaen päämääränä tuuva ihtijään.esille ja tietennii kunnijaa ja maenetta ja rahhaa itelleen. Kyllähän noessa kyselytunneissa näkkee kukka ovat asijallisia asioiten ajajia, ketkä taas suunpieksäjijä ja oman pienen porukan etuja ajavia..

Vaen kokonaesuuven hallittevat ovat päteviä hoetamaan  kansakunnan asijoeta tasapuolisesti. Ja se eijoo mittää Urputusta tae sanakäänteitä.

Jospa taas päästään normaaliin elämään. Toevua soppiii!