Joo, seon taasennii launtae. Luntahi ryöttä pukkasi eilettäen niin että klasintakana mettässä on tykkyvä oksilla kuin keskitalavella. On sitä toki maassaki monet sentit ja pittuus suunnassa kuka tietää kuinka monet kilometrit.

Taasennii on peltijä ryttyyntyny ja jopa immeisenhuokuhi lakannu moneltahhii. Sanovat että liukkaos yllätti?? Eikö saatana tuon tiijä joka näellä levveysasteilla ellää että liukasta on näehin aekoehin.

Vaen kun on komijat aotot alla ja aasi ratissa, niin siinä ei kelejä kurkita. Työnnetään luuta konehuonneeseen. Eelle on naapurista päästävä, melekeesä hinnalla millä tahhaa.

Semmonenhän on mamis eikä oekija mies joka ajjaa liikennesääntöjen mukkaan. Semmoselle raokalle pittää näöttää kuinka oekija MIES ajjaa. Vaekkapa sitte mehtäliiton puolelle.

Meleko korpikansaa on Suomalaenen mies liikenteessä. Naisethan enimmäkseen noutattaa liikennesääntöjä jos eivat oo päessään. Valitettavan palijo on jo humalikkaeta naisia jokka koettaa kilivotella tasaarvoseksi MIEHEN rinnalle. Nuppi täöteen joka viikonvaehe ja baanalle!

Ai että se on mahtavaa kun saa jopa suurmmat lukemat mittareihin kuin mies. Eläköön tasaarvo ja naisten nousu kuopasta maanpinnalle. -O-