nimittäen aamun alaku. Kahavija alakuun naamarriin ja pala ruvis leipää. Leivän päälle pari palasta sinappisillijä. Siinä se on minun aamupala.

Sitte mennee puolenpäevän seuvvuille ja taas kahavija. Jos sattuu olemaan jottae känttyvä niin sitä pala. Useimmiten pelekkä kahvi, maijon kaa iliman okerija.

Sitte se mennee tuonne 2-3 ku on päevän aenuva lämmin aterija. Ruoka on ite keitettyä/paistettua.  Keittoa kohtuudella,  korkeintaan 3pottua. juomaksi gefilus piimää lasillinen. Ei leipää.

Sitte illalla 6. taas pala leipää rasvaa päälle.  Ja niin on päivän sapuskat nielty.

Toki joskus tulee ylimäärästä. Vieraita kun joskus käy tai sitte zeppeliinissä yllättää himo.

Siitä huolimatta se paeno tahtoo nousta. Se tuo ikä hijastaa noeta rosesseja. Tae kone on niin tiivis että käöttää hyväkseen jätteetki, niin ku on nykyvään tapana.

Että tämmöstä! -O-