että lama on ohitte! Ny kaekki jokka kynnelle kykenee ja joella on rahhaa niin sijottaan. Kohta osakkeet pörssissä nousee saavuttamattommiin. Ikkään kuin vihijjeenä tuossa rahanpersoelle sannoen.

Sitä minä en voe lakata ihimettelemästä mihinkä se rikas tarttee lissää rahhaa. Vaekka on ennestään rahhaa milijoonatolokulla niin lissää pittää saaha vaekka kieruuvella ja rikollisin keinoen.

Raha itessäänhän on vaen paperija. Tae paremminkin nykyvään numeroeta tiliotteessa. Sykähyttääkö se jos siinä on eka numeron jäläkeen pitkä rivi nollia.

Niin ku tämä Nalle Waalruusski. Entinen kommari, niin rahhaa tullee joka putkesta, niin tämmöselle vielä maksetaan maatalloustukejaki??? Eikö siinä ole hommassa jotaki pielessä. Se tuo vilijely pitäsi ehottomasti kieltää rikkaelta jokka teettää hommat orijilla. (so. Virolaiset) minimikustannuksin. Rikas vaen käärii suurilta pintaaloelta mahtitujet ja samalla pahentaa elintarvikkeijen ylitarijontaa. Se tietysti tiputtaa hintatasua ja mökkiläeselle ei jää muuta mahollisuutta kun lyyvä kintaat tiskiin. Kohta ei ole Suomessa muita kuin kartanoeta ja kartanon herroja . Pienemmät tilat muuttuu torppareiksi jokka rahtaa tuotteesa kartanonherran hyövyksi tietysti riisto hinnoen. Myö tae itke ja myö. se on sävelel nyt. -O-