kun ihimettellee tätä maaliman touhuva. Rikkaat köyhtyy ja varakkaat muuttuu köyhälistöksi. Jutta on keksiny aevan uuvet varallisuus asteikot ja kansa on hyvillään. Sitä naorattaa.

Sitä joutuu miettimään tietysti ite kuki kohallaan mihinkä karegorijaan sitä mahtaa ite kuulua. Meikäläsen oloset ei varmaan kuulu ennää mihinkää. On temari luokituksen mukkaa sellasta saaste massaa joka tulisi hävittää onkelmajätelaetoksella..

Kyllä se pyörähti mallileen kun Suomessa on vaen kurjalistuva. Muutama rikas kumminkin löytyy.. Kyllä kae niien polosten hartijoelle sälytettään liian suuri taakka.

Temareihen mielestä pittää verovappaus ulottaa koko köyhälistölle. Oi ihanuutta. Viimmenkin saavat rikkaat tuntija nahossaan mitä seuraa jos on liian ahne.

Mukava se on seurata seuraavaa temari puhheenvuorova. Ja taas saamme naoraa. Vanhan tottuuven mukkaan naoru pitentää ikkää. Voipa olla että Suomen kansa pääsee Jutan joholla aivan uusille Onnelan maesemille!  Ja se jos mikä on maalle onneksi. Naurakaamme kuorossa. -O-