tuo saatanan vatuloenti noesta vaalirahhoesta. Kaekki höpöttää jatkuvasti vaekka tietää, että tukeminen on laellista ja kai itekuki yksityinen saa panna rahasa vaekka rovijoon?

Nämä Novarahat tosin lienee kyseenalasija, kun laenarahhaa lahjoitellaan pois. Helppo homma palauttaa rahat ja sillä siisti.

Nuo paskalehet ovat tienanneet asijan tienoelta miljoonia. Mutta mitä hyövyttää tavan immeistä oli joku antanut tai joku saanut rahaa? En minä aenakaa näe siinä mittää hohtokasta. Mitä sitte jos Niinisto sae muutaman kymppitonnin? Mitä sitte jos Haloska sae muutaman millin? Ei kae äänestäjä oo sitä ajatellu kumman takana oli enemmän rahaa. Mitä sekään kummeni tilannettä kun tuet pengottiin esiin? Täh.

Eiköhän siellä Soinin takanakin lie suurija rahoja? Entä sitten? Ei sitä kilpailu yhteiskunnassa pärijää jos ei oo rahakkaeta taustavoemija. Homma aivan OK. Pääasija että homma pyörii.

Vilunkijahan tehhään joka piireissä. Jopa tavan duunari omalla työpaekallaan tekkee vilunkija. Jo vanaha kansa tiesi, että tilasuus tekkee varkaan.

Tuskin täysin rikkeetöntä immeistä onkaa. Joka päivä tulee rikottua lakia.Usein tahtomattaan. Jos ei muuta.

Että olisi jo aika tarttua lehtienkin ajankohtaisiin aiheisiin. Niitähän riittää. sellaisia jotka on tärkeitä tavan ihmisen kannalta tärkeitä ja jotilla on vaikutusta . Ei kai siinä kun  matova koukkuun. .O-