Joo, on se tuo Soneran touhu ovelata. Outtaatte kun koetan selevittee.

Eilettäen tässä naputtelin niin kapula soettelee sulosäveliiään. Aevan outo numero. Ylleesä en vastaa numeropuheluihin. Mutta eihän koskaa tiijä vaekka oes voettanu jottae, joten aokasin linijan.

Herttaenen naesääni selostaa olevasa Sonerasta ja kyseleväsä tilännettä Laajakaestarintamalla. Mullahan on liittymä Sonerassa.

No, minä kertomaan että kyllä oon nykyvään tyytyväinen. Takavuosina on ollu katkoksia. Sillon kun oli se puolen megan teho. Se kuitenkin Soneran yksipuolisella pakotuksella nostettiin 1megaksi, koska se heikkotehonen lopetettaan.Tämä vuos sitten. Nousi sillonki 10.

Elä se mittää. Taas sama jutska.1.meka lopetetaan joten eikö nosteta 2.megaan. Mie ensin kuuntelen monttu auki, Käsitän tietty mistä puhaltaa. Alan ärhentelleen jopa asiattomuuksija. että tietenkin hintaa lisää?

Joo neito myönsi jotta 10€/kk lisää. Minä tietty noituman ja uhkailin operaattorin vaihtamisella. Neito hättäytyy ja sanoo nyt vasta, että on heillä tarijouksena 8megan liittymä tuon 2megan hinnalla..

Pitkin hampain suostuin. Kirosin mielessäni, että miksei neito kaupannu heti sitä nopeaa? Varmaan siksi että saa taas vuoden parin kuluttua nostaa 3megaan jne. Nyt kk.maksu on 49.90 . Perkeletyyriiksi tullee. Vaen pakko se on.

Saunalahtiko pelastus? Mistä niitä senttejä tulee? -O-