Aamulämmintä jo 15 tuule ei juuri ollenkaan. Siitä saattaa tulla lämmin päevä. Vaen sepä pässaa semmonenkin. Tosin se töllön naenen luppaeli sajetta ja ukkostaki, vaen ei kae se vie sivu leivästä sekkää?

Monenlaesta kukkaa siellä nyt kukkii tuolla luonnossa. Tuossa takapihalla on niin kaonis valakoapila kenttä ettei siihen raski leikkurin terrää satuttaa. Nätimpi se on noen kukassaan kun kellastuva nurmikko.

Joellaki seon se nurmikon leikkuu verissä. Monta kertaa viikossa pittää pärryyttää. Se kae on se moottorin pärinä niin kotosta. Bensankatku haesee ja pärinä kuuluu. Siinä on hommassa Formulan maku.

Kaasukahavaa kun paenaa ja pistää vaohtija töppösiin... Ah mikä vaohtin hurma ja mies kokee olevansa suuri moottoriurheilija.

Meikällä jää nehhii hurmokset kokematta. On nääs sähkökäyttönen leikkuri. Siinä ei bensa haise eikä pärinääkään juuri kuuulu. Tasan eivät käy nuo onnenlahjat.

Siksi kae minä koetan mahollisimman harvon parturoija pihhaa, vaekka eukko pätiseekin. Pss, näen meiän kesken laeskuuttahan se on ja mukavuuvenhalua. Vaen aena jotahi pittää keksiä veruketta, että homma saesi oekijan statuksen. Vaen miten ne hienosti ilimassee? -O-