Joo, näen on. Eilen vetäsin uuven kympin alulle. Vaen eipä tuota aekaa voe pyssäöttää ja onko väliksikään? Siinä hommassa me kaekki ollaan varmasti samanarvosija. Kukkaa ei saakahamittuva aekaa enempää kun toiset. Samalla mitalla sitä jaetaan. No, toiselle kauemmin kuin toiselle, muttä jokaiselle päivä kerrallaan.

Eikä tuo sekkää ajatus oekein miellytä, että tänne pitäsi jäähä maalimanpatsaaksi.Se mahtasi olla melekonen tungos meleko äkkijä jos ei toisesta päästä karsittaisi, kun uutta yrittäjää pukkaa.

Tietenki se on mukavata ellää - se aikasa - Mutta ei makijata mahamäärin ja kyllä ne vuuet jättää jäläkesä. Ei tuu semmosta ryppyvoijetta joka tasottasi satavuotijaan naaman.

Ilemathan nuo näöttää menevän nyt oekijjaan suuntaan. Aamulla jo lämmintä 15. Selekijä taivas. Se on aevan sopivata immeiselle.

Sitä oon pohtinu. Lukkeekohan kukkaa noeta mun tarinoeta. Oon niitä kumminkin eholle pistänyt. Kumpiki on muutamaa jaksua vaelle finaalissa. Kaipa se ainakin yksi uusi pitää alottaa. Olkoon lukijoita taikka ei. Toivottavasti on! -O-