On se ollunna tuo elämä tällä vuosikymmenellä yhtä juhulaa. Ei silti juhulamielellähän tuo meni etellinennii.Tasasta kurijuutta ja kärsimystä. Vaen siinähän onnii jo juhulan aehetta kun on tasanen elämä.

Tosijaanni. 4päevää on pitäny mättää täeötekakkua naamariin ja nostella malijoja ja kuulla jopa ylisanoja joeta ei tunne ansaenneenkaa. Mutta antaahan se mukavan sävväöksen alakavalle uuvelle vuosikymmenelle!

Kuka tuo lienee keksiny onnitella kun vuosia tullee. Surullistahan se on kun vuosija tullee ja vaevat lissäöntyy. Hummeetti pettää ja muisti! Oehka kättää ja oehka jalakaa, eikä oo kehumista muutenkaa.

Tarkottanneeko ne onnentoevotuksetki sittenki tulevaa taevalta, että jos se polonen vielä tuurilla pääsisi muutaman virstanpylyvään ohi.

Mikkää oma ansijohan se ei tuo ikä oo. Sitä jotenki vaen ajjautuu vuoskymmenien ohi ja yhtäikkijä on tottuuvenhetket käslllä. Vaen niimpä seon jokkaesella.

Tietenniihän se näellä vuosilla pitäsi ajatella jo tuota sieluparkaaki, että millassiin kuoroehin tuo pääsee jatkoelle? Vaen pirunko välliiä tuolla lienee? Eiköhän ne taevaassahhii oo siirtyny rokinpuolelle. Eihän nykysielut jaksa yhtä harppua soettaa ja jottae hempijää hymniä vielä - ikkuisuutta. Kyllä siihen jottae raesumpaahi lie repertuvaariin sovitettu. Muutenhan koko jengi karkaa sinne kuumalle puolelle. Siellähän on pakko olla vaohtija. Siihähän syväpolosenjallaat kärventyy jos meinaa tahti hiipua.

Että neän ollen, eikö tuo liene sama miten pellaotuu. Luottaa siihen Pietarin pitkämielisyyteen ja ARMOON. Pirruvakao nuista huolta kantaa?Tae eihän tuota tiijä mihin syntiin tuota vilä haerahtuu ja se Suuri Isäntä pyyhkässee meikän nimen kirijostaan kokonaan vek! Viskaa atomiksi avaruuteen? Se ei hassumpi visjo. Eikä luppaa tarvihe. Uskoo -O-