Joo, nyt se meinovvaa kamala lämpöaalto pyyhkästä kansan matalaksi. Hiekkarannat kuhissee alastonta immeistä. Läskit kirissee ja on tietenki kaohija jano.

Jannoonhan on tietysti parasta topparija viina. Pari pottua nakkaa naamarriin niin sittepä ei kotvaan janota. Kusettaa vaen.

Tietystihän jäätelökaoppahi kukostaa. Inehmot ostaa kerma jättistä. Palijo isompaa kuin ennen. Sitten vaen lurpsimmaan. Läski kasvaa ja himo. Tuskin taivaallinen maku ehtii suusta häipyvä, niin pitää saada uusi, mieluiten tuplana.

Suomen kesässä kasvaa läski. Sellaiset joilla ei läskejä ole. Kuluttavat enerkijat maratooniin tae muuhun hullutukseen. Sauvat notkujen työnnettään perse vatkaten vaahossa. Ai kun on sitten mukavaa kun on rättiväsynyt.

Mutta väsymyksen poistaa krillaus. Siihen vaan sijanpintaa tiriseen ja makkarraa. Hyvää oli mutta kaamea jälkitauti iski. Rypistellään mahanahkoja. Joo, selvästi on lisääntynyt. Ei kun taas lenkille. On se kamalaa jos lomalla lihoo.

Moninaeset ovat kesähuvit. Syömistä, juomista ja naemista. Minnen meinaa alkaa niistä millekkää. Tällä kymmenellä pittää olla varovaenen joka suhteessa. Sohva on turvallinen paikka, jos ei satu tippumaan lattijalle. Pitäskö ottaa vakkuutus. Pohtii -O-