niin se onki meleko monelle kirrous ja elämänloppuki. Tarkotan näetä pelejä. Varsinnii nykyvään nettipokerit ym.netissä pelattavat rahapelit ovat suorastaan vaarallisia. Moni on yhellä istumalla hävinny satojatuhansia.

En kyllä tajjuu kuinka immeinen voe jäähä niin koukkuun pelliin, että ei pysty olemaan pellaamatta. Tokihan immeisen pittää ite hallita toemintasa. EI OO PAKKO jos ei taho.

Kyllä kun tuolla Zeppeliinin peliluolassa mummot ja papat linkovvaa eurojaan konneen kittaan, kuin elämäntehtävääsä. Kiilto silimissä käyvvään särkemässä paperirahhaa kolikoiksi ja kun setelit loppuu, yritrttään vipata kaverilta.

Kuulemma oli juur tulollaan. Tuurien pää oli auvvennu ja nyt tasottuuki kaekki menetetyt rahat ja sievoenen kasa vielä voittoakin. Onko immeinen saatana noin tyhymä?

Jos pelit tullee täerkeimmäksi asiaksi, niin silloin on tosipaha vikasuunta. Pitäs tunnustaa tosiasiat ja lopettaa, sillä koneen kita on pohjaton. Hyvin harva voittorahoillaan rellestää. Lotto nyt lienee sellainen peli, että siinä ei mahdottomia häviä. Onhan siinä aina viikon odotus ennenkuin huomaa rahojen menneen Kankkulankaivoon. Voe voe! -O-