Kopolla kourinhan tässä saa nyt päevystää tätä lokia kun paeskasi tuon nimipäevän etteen ihan yllättäen. Seon varmaanki tänäpäevänä kommentti lista pitkä ja ruusuinen. Naiset jopa hallauksia nakkelevat ja ettei vaan pusunnii poskelle. Toevossa on mukavata ellää.

Oesikko tuo paekallaan illalla imasta parit konijakit? Muutenhan tämä oma päevä mennee omasta eistään. Ja ei seo poes sulettu jos käö Zeppeliinissä törsäämässä leivoskahavit?

Mitäpä muuta nautintuva sitä näellä vuosilla muuta kun makunautinto. Muut tuntemukset on vaehtuneet pakotuksiksi ja kolotuksiksi. Hyvä ruoka, parempi mieli. Jo vaen! Siinäki on tosin se miinuspuoli. Etureppu kasvaa vaekka ei muka syö mittää.

Se tuo konneito ei taho ennään kiertää siihen malliin ku nuorempana. Polttaa raakana ja päästötki on yli kaekkijen normijen. Päevitysohojelmija ei kuitenkaa näen vanahaan malliin löyvvy.Joten täytyy oottaa luonnollista poestumaa. Vaen vielä tässä potkii, vaekka ei kaikinajjoen pysty hurraamaan. Mutta niinkauan kuin sormi liikkuu, täötyy yrittää pysyä joukon mukana. -O-