Pyhijen kopu alakaa olla kärsitty. Muutamat mämmit on heitelty hetullaan, juotunna monettii toppakahavet ja tietennii munija on riitelly, vaekka se salamonella on kae vähentäny tarijontaa.

Onhan se paeno saattanu kihahtaa muutaman kilon ylöspäen Vaakassa ei tohi käyvvä, eikä peiliin vilikasta. Kuitenki housunliitinki kertoo kaeken. Tietennii on mahollisuuksien rajoissa, että kangas on kutistunu pestessä. Tosin housuja ei oo pyhän aekana tiskattu, vaen eppeäelen jäläki kutistumista!

Eikähän se kurijuus tähän lopu. Kurijuutta lissääviä elementtejä on tarijolla pitkälle tuleviin päeviin. Vielä se tihkassee monettii kerrat ennen kun kaekki juhulapäevät on taas ohi.

Niin ja kohta se rilliki pittää panna tulille ja rasvamakkaraa naamariin. Muuten Litlin vaalijat braatswurtsit ovat namia rillattuna. Niissä ei oo niitä nitraatteja, eikä pahemmin muitakaa myrkkyaeneita. Lihhaa melekeen 100%.

Vaen eikae siinä kun uhumaten kurijuuvenpäevijä kohen. Ehkäpä syssyllä ne härkäviikot ja reikäleivät antavat pikkusen lommaa mahaparalle - ennen joulua. Kestettävä se on! -O-