tuo eläminen. Eilettäenni käväsin passikuvassa niin siinäpä ei nokka kauaa tohissu kun naama oli ikustettu paperille ja monneen kertaan, varissä ja iliman.

Ennen piti olla vaekka minkälaesija kommervenkkejä että kuvat sae. Jopa peräti piti kaopunkipaekkoehin matkustaa, että sae virälliset kuvat. Ei voe moettija tätä nykyaekaa. Vaekka jokapuolelta kuuluu valitus ja voehke, että kehenosti mennee ja kaekki on päen persettä.

Se voe olla että ihiminen ahaneuvessaan ei oo koskaa tyytyväenen. Monesti sitä fundeeraa, valittaako se semmonen immeinen jolla on kaekkea. Rahaakin riittää vaikka pesän sytykkeeksi.

No, onhan rikkaalla tietenki peleko persiissä, että se rikkaus jotenkin hävijää. Mutta sehän tässä nykymaalimassa on täysin turha pelko. Kyllä hallitukset pitää rikkaista huolen, sillä eduskunta muodostuu rikkaista hyvinvoivista ihmisistä. Jotku älykääpijöt tosin joskus puhuu köyhemmänkin puolesta, mutta sehän on vain hilpeää viihdettä, ellei peräti äklöttävää pilikkaa. Oppositiohan se joskus puhuu , mutta siksi kun puheet ei koskaan toteudu.

Kansa sitten äänestää seuraavissa vaaleissa oppositiota. Mutta laulut muuttuu. Oma etu ensin pannaan reilaan ja sitten selitetään: Kyllähän me...mutta ei ole rahaa.!!! Perkele vilskahti taas politiikkaan. Haetanneeko?-O-