ne vain jatkuu.  Jokohan lienee appelsiinipuut taimella ja apinoiden ensimäinen populaatio muuttanut Suomen humiseviin hongikoihin. Ai että siellä mahtaa tulla sapuskavälit turhan pitkiksi, Käpyjä toki löytyy, mutta eihän se apina sentään orava....

Minusta ei nämä säät paljon esoa mitä penskana oli. Toisinaan oli kylmiä kesiä ja ankaria pakkasia talvella, toisinaa kesät kuumia ja talvet leutoja.

Taitaa olla pelkkää vouhotusta koko stoori? Joskus kauan sitten on ollut jääkausia ja vastaavasti sitten leudompaa. Nyt tiedemiehet meittiä kyykyttää, että me nöyriä olisimme.

On tietenkin selvä. Kaikki loppuu aikanaan, auringonlämpökin. Tai mistä senkään tietää? Aika kauankai se aurinko on rävöttänyt tuolla taivalla, eikä varmaan heti huomenna sammu.

No jotakin mielenkiintoistahan tiedemiestenkin pitää esittää, että he Nobeleita saisivat ja voisivat paistatella julkkuna.

Se paljonpuhuttu pelote, otsoniaukko, on toistaiseksi kai unohtunut? Olisi aika räväyttää, että nyt ei otsoneita ole enää ensinkään. Hyvä niin, sittenhän ei ole niitä aukkojakaan...  -O-