Jumankauta tätä räkätautia. Varsinainen räkätehdas on perustettu aivan tuohon silmien alle. Tuotetta syntyy ilman materiaa ja vailla tuotantokustannuksia. Silimättii vettä vuotaa, silikasta tehtaan menestyksestä.

Kai se tietää aivokatoa kun ko. massa tulee nenästä klimppeinä ulos. Päässä tuntuu jo ontolta ja ajattelukoneisto on jumissa. Pitäisköhän etsiä Keltaisesta pörssistä hyvät käytetyt aivot? Niille olisi nyt käyttöä kun omat on paperinenäliinojen poimuissa kuivumassa.

Olisi se mojovaa kun saisi ostaa naisen aivot. Semmoset tippaleivät? Tulisi potkua elämään ja varmaan tulisi uusia kiemuroita käyttäytymiseen. Rahanmenoahan se tietäisi kun pitäisi trampata alennusmyynneissä ja kirppareilla. Ostaa tuhat pulloa hajusteita ja  tietysti kenkiä!!!!!

Monta muutakin muutosta elämä saisi ja koko ajan olisi tyttömäinen olo.

Tietysti tulisi myös kielteisiä elementtejä olemiseen. Pitäisi huolehtija asijoista jotka ei mulle kuulu. Pitäisi juoruta naapurin muijan kaa. Käyttää lähtövalmisteluihin aikaa tuntitolkulla ja kaikenkaista muuta pientä haittaa. No, eikai se haittaa?

Lähenkin ostaan Keltaisenpörssin. -O-