voe aena huokasta helepotuksesta. Raskas joutenolo se rassaa melekolaella tuon kunnon päälle. Sitä koettaa kantaa korsija kekkoon ja rompetta kassaan, huomatakseen lauantaena että kaekki on tapahtunu virtuvaali maalimassa, eikä mittää maenittavvaa oo syntyny. Tietenkää ei oo tarkotuskaa. Maallinen mammona tuottaa vaen turhanaekasta huolta ja paenetta onko tavara säelyny kotona, vae onko joku pitkäkyntinen keinotellu valtaamaan nurkkaosta toesen tavarakasan laijasta.
***

smiley Vaekka ei tahokkaa niin monenlaesta kampetta sitä erehtyy laettamaan. Muka että tarvisi. Mitä helekutissa sillä tekkee kun on truokanen koti ja unta riittää. Seon meleko joutavata hommata semmosija tavaroeta joella eijoo käöttyvä. Jokkuhan ei jaksa välttää houkutusta jos kampe kiiltää ja on silimääsä sopivan näkönen. Kyllä se on hommattava jos on taskuhienuva. Rahamiestähän se ei nykäse, mutta kun jokku pihistää syömisistä pystyväkseen ostamaan humpuukia-
***

Melekosta humpuukijahan seon tuo taolujenki osto. Helekutti kun milijoonia maksetaan jostaki töheryksestä jos se sinkneeraos on korkijalle vivuttu taeteilija. Se alakuperänen on muka arvokkaampi, vaekka jälijennös oes katella jopa mukavampi. Ei sitä maalaesjärellä käsitä noeta rahamiestenpelejä.
***
Formuloijen takija  
postaus on pikkusen myöhässä ja lyhyveksiki tämä höperöinti jää, kun pittää rientää kattomaan ykkösaamuva. Kattomaan mitä sieltä EUsta on tulossa. Reenin Olli on porisemassa.
***
Sää sateinen japilivinen.Tarkka+7.1. Huomiseen! -O-