Hohhoe! On se mukavata huomata että taas on lauantae. Raskasta joutenolua pitkä viikko. Jo vaen siihen tarvitee pari lepopäevää, että jaksaa taas maanantaena alottaa uuven löhyämisviikon. Viisaathan sanoo että: joutilas johonki joutaa... Ei jumankaota pie paekkaasa. Hätäsesti ehtii ahamija kapan pottuja kirnupiiman kaa,(pieru irtuvaa meleko heleposti) kun on jo kiire jatkaan sohovalöhöilyvä. Siinä jos rytmi mennee sekasi, niin joutenolo käö ylivoemaseksi ja käö syvämmen päälle.

Sehän onki jo paskempi juttu jos joutuu rammuilemmaan arvaoskeskuksija että saa rytmin oekijaan tahtiin. Seon tuo joutenolo melekeen kun rallikuskilla, jos rytmi häeriintyy niin pusikkoon mennee.Samoten seon löhhöelyssä, jos ei vankasti pijä rytmistä huolta se saattaa johtaa arvaamattomija seoraoksija.Voe erehtyä jopa johonki hommeliin, joka joutilaan olotillaan on suurta myrkkyä.

On lisäksi oma lukusa löhhöelyn tekniikka. Siinä jos ei tavota hyvvää asentuva, niin vaekijapa on löhhöelystä naottija. Häerijötekijät pittää koettaa saaha minimiisä ja huollon pittää olla täsmällistä. Löhöilijän perusolemushan on pehemijä. Pehemustetta piittää olla joka puolella, ettäeri varijaatiot olisi mahollisia.Myös ilimastoenti on tärkijää, että röörit pyssyy aoki molemmista päestä. Touppaaminen on sallitua, sillä on itestään selevää että tosi rankalla tasolla ei potut ja ruvisleipä riitä- Tarvittaan kalijaa ja joskus terävämpääkin joka puhkoo estoja ja kiihottaa jatkamaan valitulla tiellä.

Kumminkin paras löhöilyasento ja paikka on lauantaina saunanlauteilla. Se on kuin ruunu viikon uhraotuvalle raatamiselle. Sopivassa lämpötilassa saonanlaoteilla selällään maaten jalat katossa, lattaa kehon iskuun jaksamaan tulevan viikon raskasta joutenolua. Pari tuntia kun löhöilee, niin jopa näöttää maalima hyvältä, varsinki jos on touppinkija mukana. Mäöräkoera on hyvinkin sopiva saonaseoralaenen. Yhessä kulukijen tie on silonen ja levijä!
***
Sateisetsäät jatkuvat hamaan... Yolläkin on tainnut...Eilen tuuli että nurkissa vinkui ja samat kuijjeet on nytki. Tarkka on +11,5 Mihin se sitten riittää? Kah! Mulle perin hyvin.Akkunasta kun kattelee niin mukavan olosta.Pihilaja marijoja täönnään. Vitamiinipommeja kuulema. Niitä pittää varuva. Löhöelyharrastkselle vitamiini on myrkkyä. -O-