vaen sehän to taas aevan huomaamatta lauvantae. Siinä urheiluva töllätessähän tuo on viikko menny. Saanto hommasta on meleko olematon. Jos ei lasketa jännityksen aekaansaamaa makijannäläkää. Se meleko heleposti tie kulukee jääkaapin suuntaan ja jos ei mittää löyvvy niin pakkasesta kumminki. Kauankos sitä mikrolla sulattaa. Ettei ihan sohvaperunaksi homma kulukeo, polen kumminki kuntsikkaa joka aamu tunninverran, Joskus raskaalla ohojelmalla joskus helepommalla. 400kalorija pittää kumminki haaskatajoka aamulle. En tiijä liekö silläkää merkitystä kun viinerillä homma tullee kuitatuksi.Ja vaaka sen tojistaa ei mitään merkillepantavaa. Tietenki jos lissäes vaekka tuhanteen kaloriin, mutta ei sitte saa nukutuksi kun koepia juilii, ei liika rasitus oo hyväksi.

Vae on ne nuo isot miehet melekosija voemanpesijä. Siinä tarvitaan vaekkuva kynnen alla kun melekeen 10kg raotamötikkä pukataan22metrijä. Ei siinä tavan evväät riitä vaekkoes rasvasettii. Doppiinkiaeneita pittää olla lujasti  eikä se silläkää oo kuitattu. Pittää olla tekniikkaa ja nopeutta. Voema ei yksin riitä. Ei se tuo pyörimistyyli taija tuuva mittää lisäarvua. Pakitustyyli tuotti illalla paremman lopputuloksen.. Oli miten oli niin kovat on pojat.

Juoksut ei taija olla valakoihosen laji. Tumma hipiä rulaa. Ei silti Kaoniita ne enimmäkseen on nuo tummat tytöt katella varsinki niihen sirova liikehtintää. Juoksevat kuin kaselli , sirosti ja tehokkaasti. Mielellään ryöttää kattelee. Vielä herkkuva on jälellä oliko se 10pv. Hyvä niin. Aeka kulluu muuhun nyt muuhunki kun näpyttämiseen.
***
Satteisen-näkösena kaartuu taevas Kempeleen seuvulla Tarkka on+15,8 . Eilenki tuli vettä että tuskin tämä pv jää kummemmaksi? Maajussija se ei palijo naurata. Viljat laossa ja vihreitä. viime vuonna tähän aekaankiireisimmät jo pui nällä päevin. Ei oo vuuet veljeksiä"! -O-