oon koettanu pätistä näetä juttujani. Ehämminä tiijä mimmoselta se eteläänelävästä vaekuttaa. Meneekö sisältö tajuttavana perille. No, sisältyvähän  näessä ei oo, vaen tarkotin onko minkä verran semmosija sanoja jokka mennee arvaelun puolelle. Sehän ei oo laenkaan paha? Aevo saa arpeettija.

Oli mite oli niin kuitenki plogini vierailijat on pysyneet. Onko päevittäen samat? Elekää niin vaekeita kysykö, kuitenki meleko tasasta tilaston kävijämäärä on. Melkein suoraa viivaa. Siinä satasen kahtapuolta. Viikonpäevistä vilkkain on yleensä torstai.

Semmonenki asija vaekuttaa kävijämäärään, millanen on sää. Sajesäällä käörä pompsahtaa ylöspäen vankasti. Niin kukapa se kesäpäivän pilaa tietsikan äärellä? No ohan ne läppärit ja kapulat joella voe hilipasta uuvimmat lukasemassa.

En tiijä millon tuota tohtis lähtijä kokkeileen vieläkö oekija pyörä on härillään. (Eilen jo vaehoen uuven taka kummin, kuluneen tilalle! ) Tai siis pyssyykö satulassa. Kuntsikka siinä suhteessa varma. Ei tarvi pelätä, että vitikossa ittesä löytää kun taju pallaa. Lievää huippaosta toesinaan. Eilen kävin verta antamassa, että saavat tutkija onko kaekki OK. Sittepä sen näkkee. EKG,ki ottivat. Se tuo pumppu on meleko tärkijä?

***

Sää näöttää paranevan. Eilen tuuli aika kolakasti. Nyt on vielä viiri alaspäen. Lämpö + 15.1 - Ei paha! Voi olla että tarkenee pikkuhoususillaan krillailla nahkaasa iltapäivällä. jos ei itikat häikkää , -O-