nyt nuo hommelit oekijastaan millää alalla. Lama paenaa päälle ja tyytymättömyys kasvaa. Jäläkiviisaat agiteeraa ja liehtovat ihimisten tuntoja synkemmiksi. Sehän onki meleko heleppoa jäläkikätteen huutaa: -Johan minä sannoen.Kuitenkaa ei oo mittää näöttyä siitä kuinka olisi mennyt jos olisi tehty erilaella. Tae mikä pahinta ei oesi tehty mittää, kynnelty vaen hevosaoralla - maata isien - tyynenä?

Semmoset änkyrät jokka on aena ja kaekkeja vastaan elävät nyt hekumassaan . Kurkku suorna huutavat kapitalistien ahneutta. Mutta??? Kukas se pyörijä pyörittää? Tottakai raha! Nyt kun kustannukset on ahnehuttu korkeimpaan tappiin, niin harva yrittälä alkaa tappiolla pyörittämään firmaa. Tyhjää saa pyytämättä.Parempi hakea kannattavuutta laman kautta.

Pohjattoman ahneuden vuosi asiat on kuin on. Laiitomin lakoin on tehty kiusaa tuotannolle, Tekemätön tuote ei tuota, päinvaston kustannukset ei lakkaa vaikka tuotanto pysähtyy. Kyllä ammayhistyspomot saa kurkistella peiliin sakijaan siellä se eyyllinen kattoo. Lakoilla ajetut vaatimukset on vieny kilipaelukyvyn ja teollisuuven toisiin maihin. Kylläpä olisi työtä j toimeentuloa, kun olisi maltettu hillitä aina vaan suurempoa vaatimuksia.

No, eiköhän se ala työ maistumaan kun muutama vuosi vietetään lamaa. Kaikki pysähtyy? Pohjalta on hyvä ponistaa. Ehkä se sitte paremmin onnistaa?

***
Kesä parantaa juoksuaan. Kesäkuu puolessa. Helteet vielä eessä päon. Eilen tarkeni ottaa hyvin aurinkokylpyjä uikarisillaan. Arska paistoi, että meinaa nyt olla iho hellänä. Mittarissa on nyt+16.6. Mutta pilvessä. Ettei ala sataamaan. No, jos se sataa niin annetaan sataa, -O-