Kun meilä täällä Suomessa on niin palijo tuota asijantuntemusta - joka alalla.Jokkaesella on omat teoriansa ja itejansa siitä miten hommat pitäsi hoetaa. Asinatuntevuutta riittää ratkasta valtakunnan kaekki pulumat, huolimatta vaekka oma tallous on sossuluukun takana.

Niin ku nyt tämä Reiiikkaki! Sehän tuntuu olevan heleposti ratkastu. Ei ku eropaperit pöytään, viis kansaenvälisistäsopimuksista ja sittoumuksistä.Tietysti oli aevan pölijää liittyvä siihen pulijuun ja sen tiesi etukätteen miten siinä käö-

Oekein jäläkiviisas ihiminen on tienny jo vuosija ennen mitä tullee tapahtummaan ja sitähän pittää sitte kuuluttaa laajasti kuinka viisas yksilö onkaa vappaana kuleksimassa. Semmosetyli-ihimiset pitäsi palakata korkijjaan virkaan neuvonantajaksi.

Kylläpä alakas hommat pelittää kun nää joka asian hallittevat ovat tärkijöellä paekoella varottamassa, ettei valtijon suuri raotasaapas astu mihinkää loukkuun.

Nuo iltapäevälehtien toemittajat varsinki on semmosija tietopankkeja, että niillä on aena parempi lääke jo tehtyihin päätöksiin. Toesinaan se pannee vallan ihimetelemään, tämmösen tollomman, että miten tollanen nero voe olls kitupalakkasena toemittajana tae lokittajana. Ehkäpä tulevat ajat tuo asijaan parannusta?

***
Nyt sataa: On satanut jo  tuntikausija ja meleko tolokusti.  Routa ainakin sulaa ja kasvu pääsee alkamaan. +8.5 on tikitaalin numerot. Jospa se siitä viimeinkin kesäksi alkaa. Nyhhän on helapyhä, Sopiva päivä harrastaa sisähommija...
-O-