kategorijaa pistin tuohon esille. Rekkamiehistähän tehhään ja on tehty laoluja monneen malliin. Toki Rekkamieski/naenen on laolun arvonen. Siksipä meinaan oekein urakalla sorvata runonpätkiä aiheesta.

Eihän mulla tietua oo rekkamiehen arjesta, vae ei kae se haettaa? Eihän minnoo ikinä ollu Saharassakaa, vaen juttuja on sieltäki pilivin pimein. Aenahan sitä voe pistää eholle. Haetanneeko jos pikkusen romantisoe juttua?

Tuo "Politiikan eilispäevää" , ei satu oekein kohilleen. Entiset riimit on esillä nyt pitää  joka aamu sorvata uuvet riimit.. Pitäsi kae olla "Tätä päevää", Tapahtumiahan kyllä riittää. Voi tulla toistoakin, vaen eikae sen väliä.

Joulutunnelma-runoja onkin aika vaikeaa tehdä, Aihe ala aika kapea. Tahtoo runoista tulla toisensa näköisiä. Se kuitenkin sallittakoon.

Jostain syystä palautetta tulee aikas vähän. Mistä lie johtuu. Putiluiki haihtu kuin pieru Saharaan hänetä ain tuli muutama vinkki! Vieraita kumminkin käy ihan komijasti, alakaa olla keskimäärin 100 päivässä. Se on tärkeintä etten tyhjää riimijä nakkele.

Näellä jatketaan ja hierotaan nystyröitä jos uutta keksii. Mitä pölijempää sen parree?

-O-