synttäpäivästä. Uusi uljas etappi eessä. Taeval alakaaki aevan komijoessa merkeissa. Arska on kovin antelijaan jä työntää lämpyvä liijallekki asti? Jokku jopa toevoo, että kun loppus tämmönen kuumuus?

Joo sitte oes syy nousta siiville ja matkustaa vaekkapa Kanarijalle, siellä kun on sitä yöelämmää  ja niitä gikoloeta?? Siellä kun kuulettaa vanahempiki vuosimalli olevan kovvaa valuttaa. Hmm voehan se kovvaaki olla, mutta perästä pehemijän löytää - jas haluvaa.

On toevottavaa tosin että nakkaesi välliin pikkusen vettäki. Se alakaa luonto pijan kärsijä jos helteet, iliman vettä, jatkuvat. Vaen ukkostahan tuo jo luppaelee. Toevottavasti ei tuu liijallisella jyskeellä. Se tahtoo sillon särkijä paekkoja ja vehkeitä.

Nehän viisaat on siikaelleet tuota Arskan pintaa. Huomanneet siellä pilikkujaki. Mitä lieneet semmoset pilikut. Tuskin niitä jokkamulla sattuu kirijottaessa unohtuu tae sattuu väärään välämään. Vae semmosestahan mei oteta turhaa ressijä? Jokku siitä ovat kantaneet huolta tuolla kirijapuolella, että voe voe kun poeka ei osova laettaa välimerkkejä kohilleen???

Pirustako se sivullinen tietää mihin kohtaan minä merkkini pistän? Täh? Ei kae se taolun maalarikkaa kysy mihinkä    kohtaan punasta tae keltasta sipasee? Kaavat ja säännöt helevettiin, ne on niuhottajia varten.  Yksilöllisyys ja erilaesuus kunnijaan. Nuita meikän mölläreitäki kun aatellee niin eipä tuo maalima kaatunu vaekka  ne on paenosta putkahtanneet. Pilikun nussijat on ikävijä immeisijä! Kaekki kukat kukkikoot ja rikkaruohotki? Iliman rikkaruohoja ruusuki näöttäs meleko tavalliselta? Luulen että melekosija rikkaruohoja mun kirijat ovat oekeitten kirijailijoihen mielestä. Haluvaat lemmot myrkyttää poekkee.

Möllärit ei oo palijo etistynneet viimme aekoene. Välliin ollu sehi mieli, että jos lopettasi sattuilun. Nyt kuitenki on se mieli, että tuntuu jotta vois uuvenki naputella.- no sitte syssymmällä. Seon heleppo syksyllä synkistellä ja rykästä uusi mölläri markkinoelle! Siinä muuvan kuukausi kulluu humahtamalla kun se mielessä pyörii, että entäs sitte? Meleko valamis raamihan siinä hommassa olla pittää, että siitä sen parisattaa sivua vääntää.

Oon parina päevänä käynyt pyöräilemässä oikealla pyörällä. Sinne tässä pittää lähtijä nytkin. Mäjet vaen tahtoo tehä tuskaa niveliin kun joutuu raskaammin polokaseen. Toesaalta on mukavaa haestella kesäntuoksuja ja tuntija lämpöesem tuulen kutitteluva.

Ei ku paanalle! -O-