devilvaevasta vajeltajjaa tuo synkijä syksy ja vihaset tuulet. Muutenki kun ottaa onttoon onkaloon myös tämä Vuotatus. Tae hyvinhän tuo on ny pelittäny, mutta tuo saakelin roskaposti tukkii kaekki välämät. Eilenki oli tullu pitkästi toestasattaa roskaa. Niitä poestellessa meniki tovi, kunvälillä meinas takellella. Nyt oli pakko pistää tuo kirijaenhimmeli estoksi, että josps se pikkusen estäsi roskakommenttijen tulemista. Aena sen muutaman jaksaa poistaa.
smileyIkkunantakana maesema onki muuttunu rajusti. Jokapuolella näkkyy vaen vitivalakosta lunta. No ei sitä niin palijo oo. Mummolla vielä aika heleppo duuni, mutta kun se mäkäsee metrin kinokset niin kyllä se kiukusenki mummon pyssäöttää, tae aenaki on hijaste" Tosin mummothan on semmosia tehopakkauksia että niitä ei pijätä ees Kiinanmuuri pienemmistä parrikaateista puhumattakkaan.
yesVaalitki neon pyhänä. Saahan nähä ken kyttyrät korijaa.Kenelle kuohujuoma poksahtaa, kuka suruvirttä veisaa. Tuskimpa suurija muutoksija kokonaiskannatuksissa tullenee, mutta varmaan monessa kunnassa alotetaan uusi kurssi. Kepujen yksinvalta murenee ja alkaa tora ja taistelu eri poppoijjen kesken. Kunnanasijat on sivuseikka.
sadKyllä sinne näyttää olevan joillakin kova hinku. Muutama tyyppiki on maenostanu töllössäki viikkomoesin. Yksittäesellä ehokkaalla siinä rahhaa pallaa. Liekö se sitte sen arvosta? Yhteispelihän ne asijat olisi paras tehä. neuvotella ja joustaa puolin jos toisin. Kuitenkin sinne joka valtuustoon tulee niitä änkyröitä jotka periaatteesta on erimieltä. Harrastaa valitustehtailua ja mistää ei tuu mittää. Vaen siinäpähän. Mielenkiinnollahan tuota pittää seurata. Huomisiltana on jännät paikat. Toivottavasti ei kuulu kertaakaa se inhottava J alakava sana -O-