hippulat vinkuu kohti kolijoeta aekoja. Aoringon kaari lyhenee huolestuttavasti joka päevä. Ensimmäenen syysmyrsky on menneillään ja monelta tallouvelta on elämänlanka - se Forttumin piuha - katkennu. Täälllä sittei monesti satu - oo sattunu. Johtoja lienee enimmäkseen upotettu maan sissään. Seon hyvä temppu? Ei haettaa vaekka mettä ryskyen kaatuu.

Muutenkihan nuo immeisten mielet ovat herkillä joka puolella maalimaa. Arapit hihhuloe tyhyjän takija ja Jaappani ja Kiina otattelee joestaki saarista. On sielläki taas äly karannu tuntemattomaan. Sama kae tuo lie kuka asumattoman saaren nimissään pittää, Kuvittelleehan ne siellä olevän maanalla mustaa kultaa.Mitä sitte? Houkkija on immeiset jokapuolella.

Kähinöetä niitä oon ooteltavissa täällä koto Suomessaki. Syysvaalit intouttaa puhumaan paskaa. Luppaamaan kuut ja tähet taevaaltam mutta sitte kun sattuu saamaan kannatusta niin mittää vastuuta ei oo. Käyvvään kokkouksissa jos sattuu viittimään ja jos viittii niin ei ossaa nähä nokkaasa pitemmälle. Harvassa on evustaja joka ajattelee omilla aevoella. Mennään porukan mukana kellokkaan perässä vaekka päen persettä.

Joellaki puoluveiillahan se tuntuu ehokasrima olevan tosi matalalla. Ompa joku HUIMApuoluve pistäny sulosanomaansa liikenteeseen rahanvoemalla???? Satku kouraan jos suostut!!!!!! Jumaliste tuollanen homma on syvältä ja kai se on jotain lahjomista? Pienemmistä rikkeistä on joku sylkykuppi puukotettu kuolijaaksi - siis noen virtuvaalisti. Politiikkaan aekovan pittää olla innokas ja vastuuntunteva avarakatseinen henkilö. Turhat valittajat ja motkottajat jotka ei kykene kompromisseihin jääkööt rannalle!Tosin kunta on pieni yhteisö jossa kaikki tuntee kaikki.Tuskimpa sellainen ääniä saa joka ei osaa hoitaa omia asioitakaan. saatikka yhteisiä. Se vaan on huonohomma jos äänestäjät ei innostu oikeuttaan käyttämään.

Nythän se on viimonen mahollisuus asettuva ehokkaaksi. Pittää vaan osata valakata sellanen porukka joka työskentelee jokaisen hyvinvoinnin puolesta, kuppikuntia vastaan.
***

Eipä tuosta yöllä juuri tienny siitä hurrikaanista. Hirmumyrskyllähän se Iltis pelotteli. Mutta ei tuo tainnut kuitenkaan ainakaan täällä niinhirmuinen ollu, No, kovaa tuulta, nurkissa vinku, mutta ei sitä hrmuksi voi sanoa. Tarkka on + 9.2. tuulta ja aurinkoa. Ehkäpä puimurimiehet saavat taas karistettua muutaman jyvän irti korrenpäästä, ennen sateita, Niitähän tuntuu taas illalla tulevan. -O-