Siinä se taas viikko vierähti - ihimetellessä.Mittää ihimeitä ei oo sattunu, mitä viikkoja on taas yhtä vähemmän. Tietysti se pikkusen huolettaa kun viikkovaranto hupenee eikä uusija saa ees tillaoksesta. Toesaalta samassa jamassahan seon jokkaenen elävä joka on syntyny. Syntymähetkestä lähtien jokkaenen sekuntti on poekkee siitä kunki osalle annetusta kiintijöstä. Se maali kun tullee varmasti jokkaeselle. Siinei aota rikkaos eikä viisaos. Oekijastaan seon oekein hyvä järijestelemä.Kukapa se maalimanpatsaaksi haluvaa?

Maalimalla toki aena sattuu ja tapahtuu, mutta ne eivät näö tähän mun sorvin ääreen. Eipä oo niin väliksi kovin pahoja juttuja näkkyy suuressa maalimassa tapahtuvan. Näöttää olevän herkässä puukko tupessa. Palijo on veritöetä tehty tämänkin sulan aekana ja pakkasella homma jatkuu. Viina ja huumeet ne kaeken väkivallan tuo. On vaen pieni osa immeisistä joella päässä pyörii himot ja väkivalta. Tai ainakin pahat tuntemukset pyssyy piilossa selvin päin,

Monenlaesta tarinatahan sitä kerrotaan jopa leohkitaan päessään tehtyjä hirmuuksija. Me immeiset ollaan niin erilaisia. Kahta smanlaista eipä oo...lauloi Lavin Vepa , taes olla aekä lähellä tottuutta. Toesaalta on kae se immeinen meleko kauan huumannu ihtijään. Liekö jo Aatami aekojen alussa kiehuttanu pontikkaa, myrkkysienijä syöny kummini ja sitte on Eevan kansa pistetty haesemaan. Ei laenkaa ihime että Ukko siitä herpaantu ja potki porukan pellolle kyntämään ja kylyvämään ja syömään karvasta leipää otta hijessä.

Monta melekeetä siinä on vierähtäny kun on askaroetu sen kanssa kuinka saisi vintin sekasi. Moninaeset on konstit että alakaa nähä olemattomija ja naottijakseen ylimaallisija tuntemuksija ja aamulla ankaraa krapulaa. Tämmösiä ajatuspolokuja tännään piti vajeltaa.Asijaa oli meleko vähän ja huumoriakin vaen hyppynen. Se on niin TÄTÄ - Syvältä! Siitä huolimatta  - laulelen vaan!
^^^*
Syksyiseltä näyttää taas. Toden näköisesti saa taas nauttia sateenropinaa. Sepä ei haittaa, Lämpö alenee päivästä toiseen siirryttäessä. Tarkka on+5.0 Aikas vähä. Käytävällä eteenpäin. -O-