niitähän on tuolla takaraevossa pyörimässä koko ajan. Toki jumitustaki essiintyy eikä ulostu mittää vaekka kuinka äkistää. Tietysti se tavara siellä on, mutta vaatii sopivaa virettä että vyyhti purkautuu.

Pallautuu  mieleen se luolamies joka ei palijo muuta teheny kun saalisti ja nukku . siellä luolassa. Akanki se nappasi naapurilta jos sillä oli hyvän näkönen - nuijan koppaotuksella. Hommat hoijettuuvaan siitä vaen metille! Aota armijas jos akka oli sillä aekaa palannu lähtöruutuun - sinne naapuriin. Tokihan semmosesta suuttuu suunnankin mies ja eiku naapuriin. Naapuri henkiltä ja akka raahattu takasi.Ja pysy! - niinkauan kuin näkkee paremman näkösen - eiku vaehtoon, entinen orijaksi.

Tojen näkösesti luolamies ei pahemmin lirkutellu. Ei ku raakapeli ja hommat hoetu tae ei. Tähän nykyaekaaan on perriytyny jäänteitä sieltä luolakauvvelta. Pahalta näöttää että sinnepäen ollaan taas menossa. Roolit on vaen vaehtuneet. Naeset valikoe ja vaehtaa äijää ehtimisseen ja jäläki on rummaa. Siinä veri lentää ja ikkunat helisee. Raevostunu naaras on semmonen epeli, että siinä varmasti on äijällä vitsinpoekanen meleko hukassa. Lehistähän noesta saa lukija vähän välliin, jos ei vieläki usijammin.

Jos meininki on ollu raakaa sillon kun immeinen putos puusta ja lähti kahella jalalla taevaltaan kohti rusottavvaa taevaanrantaa, niin sama elukka assuu vielä monenki sisässä, raaka ja tunteeton. Kaekessa touhussa on väkivalta mukana, niin ku tässä pöhköpelissä jääkiekossa. Ei muutakun vastustajalta taju kankaalle, sitte on mieli hyvä.

No, kaekki vaekuttaa kaekkeen. Väkivalta tarttuu ja henkissä pysyäkseen joutuu panemaan hanttiin tae nostaa käjet ylös ja oottaa niskalaokaosta.
***
Syksyinen aamu. Sateisen näköisiä pilviä riippuu matalalla. Hetki vain ja taas vuotaa. Tarkka on nyt +11.2 tuskin pahemmin nousee.Intijaanikessäähän ne povvaeli, mutta taitaa olla täällä pohjosessa toiveajattelua?  Senpä sitte näkkee jos ei mee näkö! -O-