alakaa olla jokapäevästä leipää. Kun sellaa lehtifoorumeita niin ussein sattuu silimään kuinka joku huima on pässäöttäny suuren kuormurin keolaa. Se ihimetyttää miksi tollaset valittee vastapeluriksi rekan? Tarijolla on petonipilarija, kallijoseinää ja jorpakkuva jossa voehyvällä tuurilla vappaottaa ihtesä maallisista murheista. Miksi siihen pittää haalata sivullisija mukkaan? Heilläki on oekeus ite päättää kuinka kauan haluaa katella omija ympyröitään. On verisesti väärin, että mieleltään vinksahtanu aeheottaa surua ja tuskaa suurille joukoelle. Näetä hulluja näöttää riittävän. Hommassa on luomu sittenkin se paras ja halvin menetelmä. Hyvijä ja liukkaita köysiä saa hyvinki halavalla, ei ees vaseliinija tarvii. Aena löytyy vahavaa oksaa, tae vastaavaa,  johon ripustaa köyvven sen toesen pään. Se toesen pään kohe kulukeeki aena mukana. Eipä ennää sivulliset kärsi sun varaslähöstä.

Tokihan palijo surkijaa sattuu tuolla teillä tahattomasti. Vanahus on aikamoinen riski nykyisen liikenteen seassa. Monella on väärät luulot ittesä ajokyvystä. On muistihäerijyvä, huimaosta, kehenuva näkyvä ym.remppaa. Siitä nousee kamala meteli jos lääkäri kattoo, että ajot on ajettu. Loppunäötös esitettään tuolla liikenteessä. Jälki ei aivan silimää miellytä! Noo, itekukanenkin koettaa pysyä jokassuhteessa nuorekkaana ja homma hanskassa!Harvonkos immeinen kiskoo kottiin päen?

Tulipahan tuommostaki mieleen kun sellaelin noeta lehtijen nettisivuja. Pahaa jäläkijä oli tullu ja eppäelemättä tulleekin. Elämäähän se vaen on. Toisten kohalla elämä jatkuu vakaana päivästä toiseen. Toisilla elämän rajallisuus muistuttaa tuon tuosta- Toki uuttakin jatkuvuutta tapahtuu ja se on hyvä se!

Eilenpä ei tainnut sattaa pisaraakaan näillä seuvvuin. Aorinkuva tuli otettua urakalla. Sama näyttäsi toistuvan tänään. Paitaa vaan vek ja antaa auringon antaaE-vitamiinia apteekkia evullisemmin. Se ei paha!
Tarkka näyttää jo peräti +16,2 liekö peräti ennätys tähän postauksen aikaan tänä kesänä. Tiijä vaekka helteen puolelle lykkää. Sehän me kyllä kestetään.! -O-