se on tuo urheilu ja vaarallista. Siinä pistää ihimisen josta eniten tykkää, semmoseen rääkkiin että aevan  sääliksi käö itekellääen. Nuita Olympijalaesija töllätessä paatuneimmankin sohovaperunan sisässä puhkijaa  hento mutta sisukas kuntoelunkukka. Päevä päevältä se työntää rönsyjään toemintakeskukseen ja pakottaa ko. olijon liikenteeseen- Siitähän ei tietenkää hyvä seoraa. Urheiluvammat iskee oetis ja entinen raohaesa eläminen onki kohta liekehtivä helevetti. Noen kuvvaannollisesti.

Niihän se kävi tämän meikäläesenki. Vaekka olin jo juurtunu vankasti sohovan nurkkaan naottimaan kiireetöntä ja heleppuva olemista  josta vaen muutama lonkero tavotteli elämälle tarpeellisia rakennusaenaeta ja tietysti myös kuonanpoesto oli järijestetty jopa aekataolutoeminnoen, Vae elä se mittää. Annahan kun sulle selevitän miten sitten kävi. tae paremminki oesi voenu käyvvä. Elämä yhtä puurtamista jahikkoeluva  - aevan turhan takija.

Kuten jokkaenen tietää kuntopyörä on kamala laete. Hijen saa heleposti pintaan kun vääntää vastuksenruuvija maksimiin päen. Kunto nousee kohisemalla kun polokimet pyörii. Kalorit valluu koepija pitkin huus helevettiin. Niimpä se tämä minäki olympijakuumeessa kapusin kuntsikan selekään. Tunsin kuinka kalorit alako hupenemmaan hijen mukana läskista hijeksi ja hikihän on heleppo pyyhkästä poekkee johonki paijan helemaan....Miten sitten kävi sen selevitän huomisaamuna. Nyt pittää kiiruhtaa, ettei sepustus karkaa taevaan tuuliin.

Sää on pitkästä aekaa aurinoenen. eikä pahemmin tuulekkaa. Tarkka on + 11.7. Hiukan paremmin kuin eilen. Joko paijatta voe istua ulukona jää nähtäväksi ja siitäki onko mitä urheiluva töllössä. Paeni ja nyrkkeily ovat hanurista ja muutki kamppaelulajit - ei käö sanottiin pankissa. Huomiseen -O-