tuli käötyvä katastuksessa - arvaoskeskuksessa, Ei selevenny puhtaenpaperein - ei leimaa lyöty. Seon näenä aekoena kaekki katottava aparaateilla millä tolalla asijat on.Katastajan kansa meinasi tulla kiistaa vuosimallistaki. Lekuri luuli että aenaki kymmentä vuotta nuorempi kones. Uskohan se sitte kun katto tokumenttija.

Mikäs! mukavata se on ajella -50 luvun vehkeellä. Jo vaen. Pitäs kumminki tiukossa paekossa muistaa että ei vejätä liijan lujille, kun nivelissä on sanomista ja tekniikki mallia miekka ja kilipi. Vertahan ne sanovat ottavasa muutaman ämpärin, Sitähän tuota riittääki, koska ei tarvii palijo nirhasta kun punasta näkkyy. Siitä verestä kae ne kattoo syntyjä syvijä. Saapas nähä kuinka äijän käö!

Sehän tahtoo olla silleen että mitä enemmän vuosrenkaeta, niin sen tärkijämmäksi se tuo terveys muuttuu. Se oeski heleppo terveenä kuolla ei tarviis olla kenenkää käänneltävänä ja harmina. Se on kamala kohtalo itelle ja ommaesille virua vuoskymmenijä sängynpohjalla tajuamatta hölökäsenpölläöstä tän maaliman menosta. No, sama kohtalohan se on jokkaesella , tasapuolisesti. Kukkaa ei voe välttää sitä viimestä päevää, toesella se on vaen kauempana ku toesella.

***
Niihän siinä kävi. Kylymät tuulet volisee nurkissa. Vaikka oon tavallista myöhemmässä nii mittarissa vain +7.5. Eikä tällä viikolla tiiossa parempaa. No, paree tämmönen ku ei ilmaa laisinkaan. -O-