sitä saattasi kirijotella, vaen saakeli kun nuijen taetojen puolesta tihkasee meleko pahasti. Usseinpa lyö ihan juntturiin, ettei pyöri ees ei taaksepäen. Lentämistähän sitä on meikäläesen turhaa toevuakkaa kun ne siivet puuttuu. Vae ei se mittää. Kun ei pyöri niin ohan se vaehtoehto, olokoon paekallaan.

Tietysti oekijat, kouluja vuosikaosija hyövyntänneet ovat etuoekeutetussa asemassa. Meikäläeselle lankijaa se takaperonen onni, elikkä päen persettä mennee kaekki hommelit. Haetanneeko se sitte kettää muita kuin mua ittijäni.Se taas on hyvin hallinassa. Vaekka syvvää kynnetään niin paekallaan pysytään.- jumissa.
--
 Illalla ne töllössä taevasteli ja kaohisteli kun Jeppe juo! Juohan se jos janottaa joku jopa on niillä töen.Ei siihen taija aottaa hinnankorotukset sen enempää kun saatauus, jos janottaa níin juotavaa kyllä löytyy. Kyllä seon lähettävä omasta itestä se raittius. Napsu sillontällön ei tee kessääeitalavia, mutta jos, niin ku joku illalla sano, pitttää olla kokoajan pienessä hönössä, niin noutaja tullee. Elimistö alakaa himota alakomahoolia ja uhuriija viijään ku litranmittaa.

Ilemankos noeta rattijuppoja riittää, kun asenteet herroella on tommoset. Naesethan ne on vasta makkuun pääsemässä ja jäläki on kamalaa,

Kyllä kae se on jokkaesella oma vastuu juuvakko vae eukö juua ja seki vielä, että mitä?  Kas siinäpä puluma joka ei koskaa ratkija. Humalaihanuus kun tuntuu olevan niin tavoiteltava tlla. No, sitä tehhään vissiin maaliman joka puolella. Lettihän siinä sekuvaa ja monella tekkee mieli alakaa raevuaan ja resuammaan ja pätkimään toesia. Aotonrattiin on myös kova veto ja tietysti vastakkaenen sukupuoli  näöttää haluttavalta .Kaekkija sitte jäläkikätteen kavutaan ja murehittaan. Elämä on--- Sehän kuulema pitää hankkia.Tulin siihen näkemään että se löytyy vaen viinan avulla!

***
Entisellä linijalla sää kulkee.+11.9 on mittari, siis hiukan mukavempaa. Lauhkija tuuli etelästä. Aurinko tosin piilossa. Näellä mennään.!

-O-