Se lätkän jokku kilipalut MM vae EM? oon joutunu töllöstä huomaamaan.Lehetkää ei muustajuuri kirijota kun lätkä sitä jatätä jopa tuota.Ei jaksa pieni ihiminen ymmärtää sitä intua ja kiimaa jolla ko.pelistä puhutaan, Oespa sama innostus työnlaetaan niin Suomi oesi äkkijä etukeolassa elintasossa.

Vae eipä huvita työt. Duuni on ku paskansyöntijä puulusikalla. Koetetaan verukehtaa monija syitä ettei tarvitteisi raahautua työmaalle ja ussein se lienee pelekkää viranteluva ja kelloon vilikuilua, että millon pääsee kattomaan lätkää - ple!

Toenen on jalakapallo jossa kiima voettaa ällin! Jaliksessa ei kumminkaa oo tappomeininki päällänsä. Mitä ny joskus potkastaan maassa makkaavaa tae vejetään lättyyn. Kovin se on rivon-ja raakan näköstä, mitä meikäki on vahinkossa altistunu moeselle pelleilylle!

Valtavat rahathan siinä urheilussa pyörii, siitäkö kiima? Tosin ei kattoja mittää saa, päenvastoen- Jopa satasija kuulettaa piletit maksavan. Nähköön perhe näläkää kuhan isi pääsee hulluna huutaan katsomoon, tämän humpuukiministeri karhinkukkulan kaa. Ministeri istuu tietenki kattomossa veronmaksajan piikkiin. Vaen niin on kansa viisauvessaan päättäny. Tae sitte ei, mikä nämä tiennee.

Ei pijä luulla että meikällä oesi pienintä rittiikkijä joukkuveurheiluva vastaan. Jos tekkee mieli tyhyjää vahata niin siitä vaen.Jokkaesen on kohallaan tehtävä niin ku mukavalta tuntuu. Tölläänhän miekin Formulaa ja yksilölajeja - valinnalla. En kuitenkaa niissäkä oo fanatiikko tae etes sinne päen. Katon jos satun muistaan. Vae että panisin satasija johonkin urheilun tölläämisseen? Ei poja, määräsähän sitä makijaaki syö!

***

Joo, laohemppan on suunta jälleen. Miten sitte käönee väheneekö takapihan lumivuori- Varmaan vielä metrin mojakoella paksuinkohta. Saa sattaa kusikuumaa vettä, että lumi lnäöpysi poekkee. Tikitaali nöttää ny1,3, mutta yöllä on ollu -19.8. Varsinaenen kesämää? Aena ei päevä paestaa voe....!

-O-