maalima tuota rämmeikössä vajeltavvaa. Yhä syvemmälle sitä vajuvaa jos meinaa kovempija kohtia ettijä. Hyllyvää hetteikkyvä on se kuviteltavissa oleva maasto jossa nykyimmeinen vajeltaa.

Ennää eijoo mikkää kohen. Millon oot liijan lihava, millon liian laiha. Jos oot mietiskelyyn taepuvaenen niin sinut leimataan masentuneeksi. Pillerijä on joka lähtöön. Ravintolisä nimikkeellä pistät naamariin vaekka millaesta myrkkyvä. Uskot maenoksija ja näät ittesi nuorena ja hoekkana elinvoimaesena ja notkijana jolle aeka ei oo jäläkijä jättäny.

Pitkällä aekavälillä haaskaat rahasi täysin turhiin tuotteisiin. Sua huijataan ja sinä taivut siihen vapaaehtoisesti. Erehytpä jopa mömmöfirman maenosmieheksi/naeseksi- Maenostat, että jo oli tehokasta laehutuslääkettä. Pari pillerijä nakkasin ja paeno humahti sata grammaa alemmaksi. Sillä laella.

Toki on palijo muitaki pillereitä jokka antaa sulle nuoruuven ja ikkuisen elämän. Proo sitä ja tätä ja huolesi on poissa - ja rahat! Ja jos tuommosen firman lähetyslistalle jouvut niin uutta mömmyä tullee  iliman tilluuta. Katkijammaan ei ssa kun oekeusprosessin kaotta. Ei hyvä?

**

Tänään aamu on valennut pilvisissä merkeissä. Lämpötila -9.4 tällä hetkellä. Ennustavat että neon lämpimät tuulet tulossa. Huhtikuullahan sitä vasta hummautetaan. Meneppä tietämään nuo Ylituvanisännän aivoetuksia. Eikä kae oo väliksikkää. Huomautin vaan että setuo maalimanmeno on korkijammas käres. Samme sellasta joka on meille sopivaa. Sotomakin voesi olla jo paekallaan?

-O-