päevä selevästi olla kirkastummaan päen. Ilimassa on jo aavistus kevväästä, näen kun aamusella kattoo takapihalle. Taevas on tosin pilivessä ja pakkastakin on toesta melekeetä. Melekeen talaven rekorttia, aenaki näellä sevvuin.

Kun kurkkii takapihan näkymijä niin kaekki on lumen alla. Vaekka lunta ei ole niin mahottomasti niin kumminkin tuohon takapihalle on kertynyt aekalaella. Kinoksen paksuus lienee lähelle metrin. Tuuli pyörittänyt tuiskulunta tuohon sillee sopivasti. Lissää toki soppii. Taevas vaen rajana. Eipä tuo tuossa kellekkää haettona. Esteriki paremmin tarkenee kun lumikerros suojaa alapäätä.

Lähheinen mettikkö on aeka talavisen näkönen. Männytki on melekeen valakosia kun kuura on maalannut oksat uuteen uskoon.Liki olevan rivitalon aotokatoksen katolla on lunta vain kymmenen senttijä. Peltikatto - niin ovat lumet lauhoilla luisuneet alas.

Minun pallokuusen päällä on melkoinen lumikuorma, saapa nähdä selviääkö talvesta ehyenä. Kuusi on tosiaan ihan pallo- Olen leikannut sitä joka vuosi. Johtuen läheisestä Orapihlajaaidasta kuusi on kovin toispuoleinen, joten painopiste on täysin toisessa laidassa. Sepä onkin saanut rungon painumaan vinoon. Saahan nähdä kuinka kauan elossa säilyy. Tiheä se kyllä on. Varpuselle hyvä tuulensuoja.

Eipä tässä kun hyvää pyhäpäivää kaikille. Kantsii käyä äänestämässä vaikka ennakkoon. Tiistai taitaa olla viimenen ennäkkopäivä. Numerohan pitäisi olla jokaisella kirkaaksi jo valaistunut. 6. on numero joka antaa maalle rehellisen ja kieroilemattoman johtajan. Hän on päättänyt pistää ahneuden kuriin. Sitähän me kaikki halutaan. Riittäisi kakkua vähempiosaisellekin. Vaikka kokoomusta on totuttu pitämään rikkaittenpuolueena, mutta ilman rahaa ja pääomia me oltaisiin kaikki tosi kusessa. Ilman rahaa ei ole työtä eikä toimeentuloa. Kadehtiminen sattuu lähinnä omaan leipäpalaseen. Jos ei talous pyöri niin kukapa siitä eniten kärsii?

-O-