Helekatti kun kaekki uusi aluksi tökkii - Kävi nimittäen niin että kun tuo isänpäevä on ensi sunnuntaena, niin porukat olivat saaneet päähäsä että äijälle pittää ostaa uusi tietomööpeli. Eilen sitte pääsivät yllättään ja haalasivat kasan laatikoeta kämppään ja kokosivat tämän mun nurkkaoksen uuteen uskoon. Hienohan tämä kampe on, olihan entinen pitkästi toestakymmentä vuotta palavellu ja varmasti ahkeralla käötöllä.

Nyt vaen on niin ettei oekein ossaa vielä tätä käöttää. Toeminnat ei löyvvykkää niijen napsaotusten takkaa mitä ennen.Minnoon välillä ihan hukassa, aenaki pihalla, että mitä minä ny teen. Tämä tekstien tänne kopijoentiki on nyt hakusessa . Pitäs varmaan opiskella, vaen kun ei kehtaa, eikä ällyä. Siellon ohojeissa semmosia sanoja, ettei tajuva lähtemäänkää. Turhaottaa.

Saa nähä millon tähän pääsee sisälle. Ruutu kumminki on ny iso, ei tarvii niin tihirustaa.

Pittää alakaa tutustuun mööpelin saloihin.Ehkäpä huomenna sujuisi paremmin tuon tekstin siirto tievostoissa. Nyt oli tosi tuskaisaa kun ei toiminut kuin ennen. En ole käynyt katsomassa millaista jälkeä ruutuun on tullu. Se piittää tehä nyt kun tään ensin tallennan sinne.

-O-