- Kato, terve! Mitempä polokasee?

- Vaekijaa on. Vaemaltaa joka paekkaa. Pyörryttää ja pierettää, eikä housutkaa aena puhtaana pysy.

- Miten se niin? Aenahan sulla on ollu raotanen terveös.

- On ollu niin. Vaen ny mennee kehenosti. Ennen ei tarvinnu pillerin pillerijä eikä ravintolisijä. Ruvisleipää ja pottuja naamaan ja tietty paksusti voeta ja läskijä.

- Et kae sinnoo erehtyny uskomaan noeta vouhkaajia. Jokka kaoppaa netissä terveöttä ja hyvinvoentija.

- Tullee mulle joka toenen kk kolomekki erijaesta lisäksi ostan ahkerasti luontaeskaopasta. Seon kamalaa jos vitamiinit kehossa loppuu. Äkkijä suorasääristen joukossa. Kyllä sen tuntee kun ne piristää. On niin pirtijä ettei uni tuu. Onneksi lääkäri kirijotti hyvvää nukahtamislääkettä.

- Joojoo! Tietysti myös herräämislääkitys on kohillaan?

- Nyt sinä alot irvistelleen.

- Minä mittää vittuile! Oma tuo on asijas. Sanompahan vaen, että pittää olla raotanen terveös joka tommosen kuurin kestää.

- On ne aottaneet! Iliman lisäravinteita ei immeinen voe tulla toemeen! Kävin kuuntelemassa jottae luentua.Seoli kaonis naenen. Ei se valehtele.

- Äskönhän tuota valitit huonua olua. Minnen ota aenutta pillerijä. No, toesinaan kolottaa, vaen mitäpä haetannee. Nukuttaa ja housutki on pysyneet puhtaana.

- Jos sinäki käöttäsit ravinteita oes olosi palijo parempi. J ariittäs puhheenaeheet! Oes niin mukava vaehtaa ajatuksija minkämerkkinen pilleri parraeten tepsii kuhunki vaevaan.

 

Niimpä. -O-