jälleen on maanantae. Nyt sääkin näöttää hyvälle. Se on tietenki  kokonaan eriasija minkä aekaa mukavat säät riittää.

Se kun sammakkomieski kehtas heittää hommat hellolleen ja nakkasi lusikan nurkkaan. Siinä samalla taes lentää sammakkoki.

On se kyllä hassuva kuinka heleposti immeisijä sumutettaan. ( Ei tarvi ihimetellä jos Persutki saevat niin suuren kannatuksen) Jotkuhan usko sammakon ennustukseen kuin Jumalansannaan! Olipa niin hurahtaneita jokka suuttu jos sammakkuva eppäeli.

Kuulusuutta ja kai rahaakin äijä tienasi keksinnöllään. Ei kae siinä mittää pahhaa, mutta tuo ihmisten hyväuskoesuus se ihimetyttää.

Suomalainen on niin kiltti ja hyväuskonen, että heleppo täällä on junaella kaekenlaesija pyramiittihuijaoksija ja Tuppervaara kipottii mennee kaopaksi kuin siimaa.

Tuo se ihimetyttää myös kun tuota Bin Laatenija on alaettu nostaa narttyyriksi ja surkeiltu sen tappamista. Kyllähän se muutaman juhulan arvosta on kun tollanen pahhuuvenpesän ja murhamiehen nitistää. Se on suuri seikka maailimanrauhan kannalta. Jos on ajos persuksessa se pittää puhkasta. Pian voi taas perseelle antaa sen luontaesen tehtävän. Ajokset puhki ja voimme paremmin. -O-