Mitäkö? Ohan tässä mualimassa monenniilaesta pelonaehetta. Yksi pelekää yhtä ja toenen toesta. Tuskimpa kukkaa lie niin karsee tyyppi, ettei jottae asijaa kohtaan oo varraotunu.

Monihan on panniikissa tulevasta, kuvittellee kaekkija hirvityksijä. Joku toenen pelekää menneisyyttä, pelekää että salasuuvet palijastuu. Hyvinki rankat.

Kovin ressaavaa se on immeisen päevästä toesen kierrättää päässään pelonaeheita. Yksi suuri pelon aehe on ihtesä ja lähheisten terveös. Tänä päevnä niin moni vaara vaanii elämän polokua matkaajaa.

Pelekojen takija kae immeinen on kehittäny eri Jumalia. Pelekua on helepottanu kun on anonu apua aoringolta, kuulta, tae suurelta puulta. Vähitellen Jumalat on kehitelty eläviksi olijoeksi On Muhamattija , Buttaa, Ukkova ja Suuri Yksinvalijas jolla sanovat olevan kolome hahamuva.ja siihen vielä suuri joukko enkeleitä.

Ja että homma oes täyvellinen ja peleko on saanu tunnistettavan ja syytettävän hahamon on kehitetty piru ja pikkuapurita

Oekijastaan meleko lookinen systeemi. Antaa tasapaenuva immeisen hummeettivellin tassaesuuteen. Ei velli jämähä jäähän eikä muutu kokkareiseksi. Hyvä näen. Pysyköön jokkaesella hummeetivelli notkijana, kevä on nyt täällä! -O-