lähin sanomaan, että sehän tämä viikonloppu piti olla hyvinki merkittävä tulevaesuuven kannalta, tae paremminki, eihän sitä pitäny olla tulevaesuutta  ensinkään.? Piti tulla maalimanloppu?

Muuvan ennustajahan semmosija oli porissu ihan selevinpäen ja vahavalla uskolla. Olikose, että australijasta piti alakaa maanjäristyksinä ja tulivuorenpuskaoksina.. No Islannissahan taes tulivuori alakaa purkaotuva, että oli se pikkusen hajulla, että jotaki sattuu, vae oliko sittenkää. Soppiihan tuota eppäellä.

Eikä tässä kaekki. Oli javossa suurin jättipotti Lotossa 8milliä kahisevvaa??? On se kyllä liijan palijo rahnaa? Minäki innostun pitkästä aekaa lottaan.. Olin yön yli mijonäärinä. Olin rukkoellu ettei vaen tärppäes, sehän menisi elämä ihan häneksi!

No, eilen sitte kahtoen miten oli käöny. Rukkous oli hyväksytty päättävissä elimissä tuolla korkijoessa fääreissä. 4 rivissä yhteesä 3 oikein. Huokasin helepotuksesta. Jumala on olemassa. Kenossa sentään voettuva pukkas.5oekein ja 1€ voettuva. Tosiasijassa tasapeli. Sitä yhtä kenorivijä oon ny kulettanu aeka kauan. Tappijolla meinaa seki pyörija. Vaen pittää sitä jotaki...

Nyt vaan pittää taas ootella seoraavija ennustuksija, että voe lotota. Neon korkijat voemat sillon liikkeellä. ja niihin pittää suhtaotuva tietyllä kunnijoetuksella -O-