tässä meinasin, että kohta se on tämä toukokuuki loppuunkäsitelty. Lehtipuut alakaa olla jo viherijänä ja orapihilajaaetaki on kovasti silimut turvoksiss. Näöttäs tulevan aorinoenen päevä, tiijä vaekka oekijalla pyörälläki lenkin heitän iltapäevällä. Toessapäevänä satteenvälissä tein pikkulenkin, satteella ei kehtaa.

Keväleskeös on ja jatkuu. Ihan mukavaa on välillä olla itekseen, ajatuskin kulukee kokonaan erilaella. Uutta runova on tullu palijo viimepäivinä. Ehän minä muuten vaan ompahan blogin jatkuvuus taattu. Alotinhan minä kevätalavella proosaakin, mutta tuntu tökkivän, niin jätinpä hautumaan,. Aika näyttää millon jatkuu vai jatkuuko koskaan.

Se on taas Formula viikonloppu. Jotenkin parantunut paljon nähtävyys kun kisassa myös tapahtuu uusien sääntöjen takia. On ohituksija ja taktikoentija. Katson kaekki harijotuksetkin Maxilta, Oekijastaan sen vuoksi tuo kortti on. Muutenhan Maxsin tarrijinta onmeleko mitätöntä, samat jutut kuin maksuttomalla Jimillä.

Tosin noeta TV känävia on aivan liikaa. Paljon jännää jää katsomatta.  Tosin YLEN kertaukset ärsyttää. Yksi salja kun päästään loppuun se alotataan taas uuvestaan. Kukapa noita moneen kertaa? -O-