petraantuu, kesä nimittäen. Tulevalla viikolla viskaa tuonne helteen puolelle. Sittehän se ihimispolo kirovaa kuumuutta ja toevoo viilijjää. Ei oo kohen ksoskaa. Tälle meikäläeselle kyllä soppii sää kun sää. Mieluummin lämmin. Ei lämpö luita riko, paeste pahemmin pakota.

Vettäki sattaa lottuutti eilen illalla ihan tolokusti.Esterille (omenapuu) näöttää teheneen hyvvää. Silimut on puhenneet ja lehteä työntää essiin. Siitä se kasvu lähtee. Ti oo pakkanen pannu, vaekka se riesahan se omenepuilla tahtoo näellä korkeoksilla olla. Talavihan oli aeka kylymä

Keväleskeöski jatkuu jämysti. Seon mammalla vissiin lokoset olot maalimalla, kun ei oo mittää kuulunu. Vaen eikö seo vanaha tottuus, ei lähe uuvestaan jos ei ensin pallaa. Katotaanpa miten käö. Menneehän tuo näenki. Tahtoo vaen tulla tehtyvä niin tuhtija ruokaa, että on käöny niin ku pelekäsin, muutama satarammanen on paeno menny väärään suuntaan. Pitäsköhä kiristää suittija. Eihän se syötävä  suuhun mee kun sinne lapa. On vaen niin vaekijaa keittää tarpeeksi pienijä annoksija.

Esimerkisksi aamupuuronkeitto ½dl.kaurahiutaleita on meleko haasteelista keittää puuroksi. tahtoo tulla velliä! Haetanneeko?

Ei kae tässä kun porkuttellee etteenpäen, pitäs käyvä SiWassa joka on tuossa nurkan takana. Pittää niitä ryynejä! -O-